hard times

al even geleden dat ik nog iets gepost heb , maar er viel ook niet veel te vertellen qua vangsten.
nu vorig seizoen was al een pak minder en dit seizoen tot nu toe feitelijk nog minder . vooral als je met de pluggen vanaf de kant een poging doet .
de oosterschelde heb ik dit jaar nog maar nauwelijks bevist . ik geloof een keer of 10 de laatste 3 maand . met als resultaat 1 enkele vanuit de kayak .door dit resultaat heb ik mij meer toegelegd op de westerschelde . maar het succes op deze arm bleef ook een beetje uit .
af en toe kon ik wel een baars of 3 per sessie aan de kant krijgen , doch is het echt mager .
zekers geen grote vissen . ik denk de grootste tot nu toe van om en bij de 50 cm .
stilletjes aan doe ik toch enkele pogingen om het shadvissen wat onder de knie te krijgen .
advies en raad krijg ik van enkele specialisten ter plekke , zoals Dave en Tony die ondertussen toch wel al wat mooie baarzen hebben kunnen strikken .maar ook voor hen is het de bodem afschrapen om resultaat te hebben .
een paar weken terug zijn we voor een lang weekend naar Ierland geweest . voor een uitgebreid verslag kan ik je best doorverwijzen naar labraxsquad . ik heb me daar reuze geamuseerd en intens genoten van de ohzo prachtige Coppercoast . de vangstresultaten waren niet zo best maar al het andere maakte deze trip wel de moeite . waarschijnlijk zien ze me daar één van de jaren wel eens terug .
over enkele weken zijn we al daar ! de 2de week van september gaan we voor de 3de maal nog eens naar Cobh . Ik popel alweer om met m'n maatje Piet, deze baai weer onveilig te maken op zoek naar die ene mega baars , hihi !
hier nog wat foto's die ik de laatste maanden heb getrokken . enjoy en hopelijk kan ik wat sneller iets posten op m'n blog , afhangend of de laatste maanden van het seizoen wat beterschap geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten