taaie dagen

afgelopen weken is er weinig animo geweest aan de waterkant ,vanaf de kant vooral . een enkele keer op de Oosterschelde nog een mooie sessie gedaan ,maar voor de rest pfff.
met de kayak word er wel telkens wat gevangen , maar ook niet zo wauw .
zo was ik zaterdag morgend met Rudi afgesproken om een tripje te doen op de Wester .
het werd net licht op het moment van aankomst . er stond een matige wind uit het zuidwesten . de zon kon er deze voormiddag niet bij zijn .
onze driften waren wat moeilijker vandaag . we hadden opkomend tij in combinatie met die wind . op dat moment zou een driftzak de oplossing zijn . zal mij er eens één aanschaffen .
het was zoeken naar vis . de dieptemeter gaf aan de kanten en tot op plekken van een meter of 5 diep geregeld wat aasvis aan . een enkele bepaalde plek gaf wat grotere vis aan die daar op de bodem lag om de voorbij zwemmende scholen te belagen . hier kwamen enkele mooie baarzen af . Rudi had hier ook twee lossers , waarvan één hele beste . verder hebben we nog wat missers gehad . totaal hadden we 5 baarzen , waarvan 2 mooie op een 6 tal uren bijéén gesprokkeld . spijtig genoeg mogen we tegenwoordig al een gat in de lucht springen om zo'n dag mee te maken . man , waar is den tijd ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten