autumn has arrived

Duidelijk te merken nu dat er veranderingen aan de gang zijn in de natuur . De dagen zijn weer aan het korten , temperatuur begint stilletjes te zakken .... De baarzen gaan zich nog eens goed vol schranzen !
September was een drukke maand voor me . de eerste 2 weken niet veel tijd gehad om te vissen door de het werk . Toch nog een keertje of 4-5 erop uit geweest met de kayak . Ik wilde al zowiezo wat voorbereid zijn voor de laatste week van september . We ; Tony, Phillipe en mezelf, zouden een weekje naar Morbihan trekken , maar later volgt daar nog een verslag van . Ik ben nu nog wat met de foto's bezig .
Afin de eerste twee keren was nog niet zo wauw te noemen op de Wester . Enkele ondermaatse baarsjes was de uitslag . Maar de 3de week begon het op gang te komen . De aantallen begon toe te nemen maar nu ook eindelijk wat groter van formaat . En nu ze zo dik en vet zijn heb je aardig wat sport momenteel , zo zaaalig !
Oktober zal ook nog top zijn , het water is nog best goed van temperatuur , dus gaan we er nog wel een paar keer er op uit trekken .


2 opmerkingen: