Ierland , bass challenge (slot)

Die avond werden we verwend met een wiskey-degustatie en overheerlijke hapjes .waaronder de zeebaars van Leon , koud geserveerd met een voortreffelijke tomatensaus . dit onderonsje samen met de visgidsen , Kevin de gastheer en tevens een prima gids , zijn gastvrouw maakten deze avond "to remember".

heerlijk !
de prijzen
Colin & Jim
die vrijdagochtend was het rustig aan de ontbijttafel .
Leon , Jan en Jaap waren van plan om nog wat op andere soorten te vissen , nmlk : roggen , conger , gul , pollak , koolvis, makreel , noemt maar op . en succes hadden ze .
we trokken samen met George en Gerrit naar de buitenkant aan de rotskusten .
de oppervlakteplug was favoriet en zorgde voor spektakel .
de namiddag werd in de beschutte baai verder gevist . dit is hier in Cork harbour wel een groot voordeel . wanneer het buiten te ruw wordt om te vissen kan je perfect binnen in de baai op enorm veel plaatsen je visje vangen .
de zeebaarzen die geland zijn die week waren van ruim formaat . tussen de 50 en 75 ongeveer . hier zijn ze zeer donker van kleur , aangepast aan de vele kelpwouden die  hier staan .
de opzet van deze wedstrijd was perfect . het "catch & release" ging hand in hand met het fotograferen van de vis op de meetlat die voorzien was . na de vissessie werden deze beelden op de pc bevestigd door Jim Clouhessy .
Kevin en Bert van ' visreizen Tight Lines ' hebben er voor gezorgd , dat wij een fantastische week hebben gehad . in mijn opzicht , was het tot in de puntjes verzorgd .
enkele van ons , zullen er volgend jaar terug bij zijn en hopelijk nog andere liefhebbers .
voor verdere info : http://www.tightlines.nl//index.php

Geen opmerkingen:

Een reactie posten